Συγκρότημα

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 11 διαμερίσματα, 3 εκ των οποίων εγκαινιάστηκαν το 1984 ...

Διαμονή

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα με εστίες, ψυγείο ...

Παραλία

κοντινότερη παραλία απέχει περίπου 450 μ. και είναι εύκολα προσβάσιμη ...

Διαμέρισμα Περιστερίδη

Διακοπές σε φίλους


Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα των Διαμερισμάτων της οικογένειας Περιστερίδη.

Το συγκρότημά μας βρίσκεται σε έναν μικρό λόφο, περιτριγυρισμένο από ελιόδεντρα και πεύκα. Μιλάμε γερμανικά και λίγα αγγλικά και προσπαθούμε να διατηρήσουμε τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησής μας.

Στο οικόπεδό μας θα βρείτε γάτες, σκύλους και κότες.

Σας συμβουλεύουμε να έρθετε οδικώς με αυτοκίνητο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο καθώς το συγκρότημα βρίσκεται ψηλά με ανηφορική πρόσβαση. Το αυτοκίνητο θα εξυπηρετήσει επίσης τις εξορμήσεις ή τις εκδρομές σας στις γύρω περιοχές (π.χ. καταρράκτες στην Έδεσσα, Μετέωρα, Σιθωνία ).

πληροφορίες


Η εγγραφή / υποδοχή μας, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν φτάσετε μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι πρέπει να κάνετε check out και να φύγετε από το διαμέρισμα το αργότερο μέχρι τις 12:00 μ.μ. Το check-in δεν είναι δυνατό πριν από τις 14:00, επειδή το διαμέρισμα καθαρίζεται σχολαστικά μετά το check out του προηγούμενου ενοικιαστή.

νέα και εκδηλώσεις

29 Ιουνίου – 23/08/2023 / Αμφιθέατρο - Σίβηρη | Κασσάνδρα

Το 31ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας είναι ένα από τα πιο αξιόλογα, δυναμικά και τα πιο γνωστά ιδρύματα της Χαλκιδικής. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1993 στο αμφιθέατρο της Σίβηρης.

30.05. – 4 Ιουνίου 2024 / Χανιώτη | Κασσάνδρα

Λαογραφικές παραστάσεις γίνονται στη Χανιώτη, με διάφορα χορευτικά συγκροτήματα συμβαίνουν σε διάφορες χώρες. Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου, υπάρχει χώρος στάθμευσης η γύρω περιοχή είναι διαθέσιμη.

24 Σεπτεμβρίου – 29 Σεπτεμβρίου 2024 / Χανιώτη | Κασσάνδρα

Λαογραφικές παραστάσεις γίνονται στη Χανιώτη, με διάφορα χορευτικά συγκροτήματα συμβαίνουν σε διάφορες χώρες. Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου, υπάρχει χώρος στάθμευσης η γύρω περιοχή είναι διαθέσιμη.